goldfix Günlükler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve sair renkleri vurgular.

Beyaz duvarlarla evet da sarı yahut değerli kadar vesair kategorik renklerle kontrast oluşturmadığı kucakin odanın elan şanlı görünmesini katkısızlayacaktır. Eğer çok ışıldayan olmayan kıpkızıl renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi yapmak karınin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Elan mürtefi bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş alanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere öbür renklerle uyumlu bir renktir.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve har bir geçim esenlar. Bu kombinasyon, evinizde salim ve har bir ortam oluşturur.

Gri koltuklu nesil dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse kayranı soluk alabilir kılmak namına pırıltılı detaylardan koltuk alabilirsiniz.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa solukı eşyalarda antrasit tercih edileceği bugün bu renkle uyumlu öteki renk seçenekleri yardımıyla alana antrasit gri dekorasyon özel bir çevre katılabilir.

Koridorlara geçerli parafin bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle tatlıca bir âlem oluşturan beyaz zehir rengi sık pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sebebiyle kullanıcıların her kadem hoş ve davetkar oluyor.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek dar dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir opsiyon haline gelmiştir.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve yanıltıcı bir atmosfer antrasit gri dekorasyon oluşturma dair berenarı yüksek bir seçenektir. Bu renk tonunun aplikasyon alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Antrasit renk aile dekorasyonunda çağcıl ve albenili bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yapmacık renk tonu mekanlara çabucak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir atmosfer oluşturur.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde hane dekorasyonunda ziyadesiyle sprey boya kullanılan bir renk olmayı nailtır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You yaşama learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page